Home
Wat bieden wij?

Wat bieden wij?

Wat bieden wij?
Onze docenten hebben gevarieerde achtergronden en jarenlange ervaring. Als geen ander weten we hoe we u op een boeiende manier kunnen meenemen om bekende en onbekende concepten samen te (her)ontdekken.

Het is voor ons belangrijk onze cursussen af te stemmen op de dagelijkse praktijk. U heeft weinig aan een cursus die u puur een theoretische handreiking doet. Onze cursussen zijn daarom een ideale combinatie tussen theorie en praktijk.

Wij bieden onze cursussen aan in meerdere vormen, lengtes en tijden. De meeste standaard cursussen hebben een standaardlengte van 4,5 uur (een dagdeel) met 4 zuivere lesuren. Deze cursussen kunnen overdag, 's avonds of zelfs in het weekend worden afgenomen. Daarnaast bieden wij desgewenst cursussen van 6 uur of meerdaagse cursussen waarbij extra diep op de stof wordt ingegaan. Mocht u interesse hebben in cursussen: voor tijden, locaties of onderwerpen leveren wij uiteraard maatwerk.

Nijenhuis Opleidingen biedt cursussen die een goede invulling zijn van het Permanente Educatie (PE) beleid van de KBvG en PO beleid van de NOvA. Wij verzorgen cursussen met door de KBvG toegekende studiepunten. Nijenhuis Opleidingen is geen NOvA erkende opleider maar zoals bekend kunnen NOvA punten door deelnemende advocaten zelf toegekend worden onder de geldende regelingen.

Naast cursussen bieden wij ook een wekelijkse nieuwsrubriek en de daarbij behorende ius novum databank aan.