Home
Werkwijze

Werkwijze

Nijenhuis Opleidingen levert full service tot enkel de docent.

Bij full service regelen wij voor u de locatie, apparatuur, alle materialen, doen wij de puntenaanvraag bij de KBvG en verzorgen wij certificaten. U kunt ook kiezen voor het enkel aangeven van de gewenste cursus en docent waarbij u de locatie, materialen en puntenaanvraag verzorgt. Daarnaast  zijn allerlei varianten mogelijk.

Ons streven is een goede cursus, een tevreden docent en een tevreden cliënt. Daar werken we iedere dag weer aan. Bij het regelen van een cursus zullen we de details nauwkeurig met u bespreken om teleurstellingen te voorkomen. Certificaten worden in overleg vervaardigd en digitaal verstrekt.

(Voor de advocatuur geldt dat: de docenten en het lesmateriaal voldoen aan het vereiste academisch niveau zoals bedoeld op grond van art4.4a van lid 4)

Nijenhuis Opleidingen biedt zowel open inschrijvingen als in company trainingen aan. Daarom vindt u bij de cursusbeschrijvingen geen prijzen, die zijn altijd op aanvraag. Ook voor kleine kantoren bieden wij betaalbare oplossingen op maat. 

Nijenhuis opleidingen verzorgt ook cursussen voor andere opleiders: benader ons voor de condities.